Hyppää sisältöön

21Palvelukartan kiertotalousosion ylläpito ja kehittäminen

Eteneminen

Aikataulussa
 • Ei aloitettu
 • Suunnittelu
 • Toteutus
 • Jatkuva

Virallinen nimi

Ylläpidetään ja kehitetään Pääkaupunkiseudun palvelukartan Kiertotalous –osiota ja viestitään siitä asukkaille ja matkailijoille. Tuetaan konseptin laajenemista muihin pääkaupunkiseudun kuntiin.
(Toimenpideohjelman mukaisesti)

Kuvaus

Pääkaupunkiseudun palvelukartalle on luotu oma kokonaisuus kierto- ja jakamistalouden palveluille. Sieltä löytyy mm. kirpputoreja, uusiomateriaaleista valmistettujen tuotteiden myymälöitä, kirjastojen välineiden ja laitteiden lainauspalveluja, hävikkiruoan myyntipisteitä, vuokraus- ja korjauspalveluja, yhteiskäyttötiloja sekä yhteiskäyttöisiä kulkuneuvoja. Kiertotalouden palveluissa on mukana sekä yritysten tarjoamia että kaupunkien omia palveluja. 

Tämän kokonaisuuden tavoitteena on helpottaa palvelujen löytämistä ja edistää kiertotaloutta asukkaiden arjessa. Palvelukartalle kootut kiertotalouden palvelut löytyvät täältä.

Mittarit

Tehtävät

Mitä on tehtävä?

 • Tehtävä24.11.2024

  Asukkaille suunnattu viestintäkampanja

  Syksyllä 2024 toteutetaan laaja asukkaille suunnattu viestintäkampanja palvelukartan kiertotalouden palveluista.

Mitä on tehty?

 • Tehty13.03.2023

  Viestintäkampanja palvelukartan kiertotalouden palveluista

  Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kanssa toteutettiin yhteinen viestintäkampanja Palvelukartan kiertotalouden palveluista 13. - 17.2.2023. Kaupunki julkaisi aiheesta tiedotteen ja uutisartikkelin, minkä lisäksi aiheesta tehtiin nostoja kaupungin somekanavilla.

Yhteenveto ja yhteystiedot

Aikajänne

1.1.2022 → Jatkuva
Tietoja päivitetty 16.05.2024

Miten tämä toimenpide vaikuttaa tavoitteeseen?