Ympäristötietoisuus ja kestävä kuluttaminen
Kestävän kehityksen tavoitteet
- 4. Hyvä koulutus
- 12. Vastuullista kuluttamista
- 17. Yhteistyö ja kumppanuus
Toimenpiteet
- 15Toteutus (Aikataulussa)Kiertotalouskoulutusten järjestäminen
- 16Suunnittelu (Aikataulussa)Irtaimiston uudelleenkäyttöön tähtäävän toimintamallin luominen
- 17Suunnittelu (Aikataulussa)Ruokahävikin vähentäminen
- 18Suunnittelu (Aikataulussa)Hävikkiruoan hyödyntäminen
- 19Toteutus (Aikataulussa)Tilojen sujuvampaan asukaskäyttöön tähtäävien suunnitteluperiaatteiden valmistelu
- 20Toteutus (Aikataulussa)Tavaroiden ja palveluiden jakamisen ja yhteiskäytön edistäminen
- 21Toteutus (Aikataulussa)Palvelukartan kiertotalousosion ylläpito ja kehittäminen
- 22Toteutus (Aikataulussa)Kiertotaloustapahtuman konseptin kehittäminen
- 23Ei aloitettu (Aikataulussa)Matkailun ja tapahtumien kiertotalousohjelman toteuttaminen