Hyppää sisältöön
Tämä on vanhentunut versio
2020-2022

1Koulutuksen järjestäminen rakentamisen kiertotaloudesta

Eteneminen

Aikataulussa
  • Ei aloitettu
  • Käynnistysvaihe
  • Toteutus
  • Valmis

Kuvaus

Kiertotalous rakentamisessa on vielä melko uusi asia ja se voidaan mieltää monella eri tavalla. Voidaksemme edistää kiertotaloutta kaupungin rakentamisessa on meidän luotava aiheesta yhtenäinen ymmärrys. Tietoa ja osaamista kaupunkiorganisaation sisällä on lisättävä mm. koulutuksen ja viestinnän avulla.

Virallinen kuvaus

Järjestetään kaupungin rakentamisen eri toimijoille (lähtien maankäytön suunnittelusta aina infran ja rakennusten ylläpitoon) ja rakennusten käyttäjille räätälöityjä koulutuksia kiertotalouden perusteista sekä kootaan konkreettisia esimerkkejä ja vaihtoehtoja rakentamisen kiertotalousratkaisuista. Koulutus ja tiedottaminen ulotetaan myös poliittiseen päätöksentekoon.
(Hyväksytyn kierto- ja jakamistalouden tiekartan mukaisesti)

Tehtävät

Mitä on tehty?

  • Tehty18.11.2022

    Kiertotalous ja kaavoitus -koulutustilaisuus

    Maankäyttö- ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuden suunnittelijoille järjestettiin koulutustilaisuus, jonka aiheena oli kiertotalouden huomioiminen asemakaavoituksessa.

  • Tehty30.11.2021

    Muovit rakentamisen kiertotaloudessa

    Kaupungin infrarakentamisen asiantuntijoille järjestetään koulutus liittyen rakentamisen muoveihin. Koulutuksessa käydään läpi niin kansallisia kuin kaupungin tavoitteita muoviin liittyen. Lisäksi esitellään joitakin ajankohtaisia selvityksiä ja käynnissä olevia toimia aiheeseen liittyen.

  • Tehty01.09.2021

    Talonrakentamisen kiertotalous pähkinänkuoressa

    Järjestettiin talonrakennushankkeiden parissa työskenteleville koulutus rakentamisen kiertotaloudesta. Koulutuksen kohderyhmänä oli Tilat -palvelu ja Asuntotuotanto, kutsuttuina myös rakennusvalvonnan, Hekan ja Hkl:n henkilöstöä.

  • Tehty20.05.2021

    Like-kollegio: Kiertotalous infrarakentamisessa

    Liikenne- ja katusuunnittelun henkilöstön yhteisessä tilaisuudessa oli teemana kiertotalous infrahankkeissa.

  • Tehty22.03.2021

    Kiertotalous infrarakentamisessa

    Kaupungin infrarakentamishankkeiden parissa työskenteleville järjestettiin koulutustilaisuus kiertotalouden mukaisista rakentamisratkaisuista.

Miten tämä toimenpide vaikuttaa tavoitteeseen?

Tämä on vanhentunut versio
2020-2022